BG   EN

ЗА НАС

Фирмата е основана 1990 година с името ЕТ “АТ СТОЯН ГЕОРГИЕВ“ . Започва международната си дейност към дестинации Руска Федерация и Европа (Федерална РГермания, РАвстрия) с един камион.

През 1991 г. се закупуват нови три превозни средства с ремаркета. Поради големият интерес на клиентите се закупуват и цистерна за превоз на гориво. Закупува и развива собствена база със складови помещения, офиси и столова за персонала.

През 1992 г. се закупува първото Западно транспортно средство марка „Щаер“. През същата година дейността на фирмата се развива с товари от Федерална РГермания за ИРИран - дейността продължава до 2000 година.

От 1996 г. до 1997 г. фирмата основава втора дейност с дървен материал и дървени продукти за международните пазари. Стартира се подновяване на парка като се закупуват камиони от марките "Ман", "Мерцедес", "Скания" и "Волво".

От 1997 г. дружеството разполага с 10 камиона, 10 ремаркета и собствен лицензиран сервиз, за поддръжка на камионите си. През този период фирмата придобива 80% от работещите предприятия в града като свой клиенти.

През 1999 г. основателят Стоян Георгиев взима решение ромен структурата и името на фирмата от ЕТ “АТ СТОЯН ГЕОРГИЕВ“ в „Георгиеви Транс“ ООД.

От този период нататък фирмата не спира дейността и своето развитие. Закупуват се първите нови камиони от марките „Волво“, “Ман“, “Ивеко“. Осъществяват се контакти и партньорство с международни и добре развити спедиции като "DHL", "Somat", "Schenker" и други.

От 2000 г. до 2006 г. се извършват само международни превози РБългария - Федерална РГермания.

От 2006 г. до 2009 г. се създава партньорство с фирма „БЗ-Експорт“ ЕООД (с основател г-н Бисер Георгиев) с цел специализирано звено за превоз на извън габаритни товари (лодки, моторници, яхти) в цяла Европа.
През 2009 година се създават контакти с холандски и немски спедиторски фирми и се създава допълнително звено за транспортни услуги, само за Европейските страни, които продължават и до днес. С годините, фирма „Георгиеви Транс“ ООД избира само една марка камиони - „Скания“ и до днес фирмата работи само със „Скания“ V8 двигатели.

През 2014 годин г-н Бисер Георгиев и е преименува на „Георгиеви Транс“ ЕООД. още два нови камиона марка „Скания“.

През 2017 годин марка „Скания“, „S730“.

В днешно време фирмата не спира да развива транспортна и спедиторска дейност и надгражда вече създаденото от предците си!

Мото: Качество, Коректност и Точност, навсякъде и по всяко време !

КОНТАКТИ :
Mobil. tel. : +359 893 59 85 68
E-mail : georgievitrans@abv.bg
 
Copyright © 2017 georgievitrans. All rights reserved.