GeorgieviTrans

Услуги

Транспорт и Спедиция

Международен и вътрешен транспорт
Цели и групажни пратки
Тежкотоварни и опасни товари в цяла Европа
Свръх тежки и извън габаритни товари
Лекотоварен транспорт до 3,5 тона
Превоз от врата до врата

Разполагаме със собствен автопарк, отговарящ на всички европейски изисквания за евро клас емисии. Транспортните средства са марка „Скания“ и ремаркета (тилд и платформи) марка „Шмиц“.
Нашите шофьори са висококвалифицирани. За новоназначените, както и за шофьорите със стаж, провеждаме обучителни курсове с цел подобряване на техните знания и умения.

Комуникацията с транспортните средства е посредством GPS и GPRS система, позволяващи постоянно наблюдение на целия автопарк, навременна намеса при инциденти и при необходимост гласова връзка с шофьорите. За да повишим качеството на транспортната услуга, в нашия централен офис денонощно е на разположение специално обучен персонал.

Работим с утвърдени спедиторски фирми, за да сме сигурни, че нашите клиенти ще останат доволни. Благодарение на добре развитите си взаимоотношения с партньори от цяла Европа, ние можем своевременно да реагираме и да изпълним поставените от клиентите задачи.

Логистика и Складиране

На разположение на нашите клиенти са двете ни складови бази в страната (в гр. София и в гр. Разлог), както и базата ни в Германия.


Отличните ни логистични и складови услуги осигуряват удобство, като спестяват време и средства на клиентите.

Складиране и консолидиране
Палетизиране и Депалетизиране
Крос-Докинг
Дистрибуция
Съхранение на опасни товари (ADR)
Съхранение на извънгабаритни товари
Съхранение на ремаркета
24/7 информация за състоянието на вашите продукти